Waarom kiezen voor een verkoop met Happy Lifetime ?

Zeker en vast omdat onze verkoopformule HAPPY LIFETIME dé methode is die het beste past bij uw projecten waarbij uw knelpunten (u wilt bijvoorbeeld in de woning blijven wonen na de verkoop of u wilt de risico’s bij huur zo klein mogelijk houden) worden omgezet in een meerwaarde voor de andere partij waardoor u zoveel mogelijk investeerders kunt aantrekken en een aantrekkelijke verkoopprijs kunt vragen.

De verkoper beschikt zo over een mooie financiële reserve, waardoor zijn levensniveau kan worden verhoogd, van de toekomst kan worden genoten of uitgaven kunnen worden gedaan die normaal met alleen een pensioen niet mogelijk zouden zijn geweest. Zo kan hij met een gerust hart de toekomst tegemoet zien en zijn dromen werkelijkheid laten worden. En dat vanuit zijn eigen huis en eigen omgeving, zonder zijn leven of gewoontes te hoeven aanpassen.

Wat betreft de koper, die kan investeren in een zeker en rendabel product dat weinig aandacht vraagt. Iets wat redelijk uitzonderlijk is bij financiële investeringen. Met HAPPY LIFETIME hoeft u namelijk niet op zoek te gaan naar een goede huurder, te zorgen dat de verhuizing goed verloopt of te hopen dat de huurder zich netjes gedraagt. Dit is allemaal vóór de verkoop al geregeld.

HAPPY LIFETIME laat zo de specifieke verwachtingen van verkoper en koper samenkomen in een professioneel, innovatief en gepassionneerd agentschap dat beschikt over een internationaal netwerk.

Geïnteresseerd in de verkoop van uw woning? Investeerder?
02 241 21 21 – info@happy-lifetime.be

SCHATTING – 3D-BEZOEKEN – VERKOOP – VERHUUR – HAPPY LIFETIME

[sibwp_form id=1]