Happy Lifetime : voor wie ?

Heeft u altijd al een droom uit willen laten komen, een onvergetelijke reis willen maken of zelfs een tweede woning willen kopen, maar heeft u er helaas de middelen niet voor?

Heeft u geen erfgena(a)m(en) aan wie u uw vastgoed zou kunnen nalaten en wilt u niet het risico lopen dat het pand er in waarde op achteruitgaat?

KIES HAPPY Lifetime

Happy Lifetime is dan de ideale formule! Door uw huis of appartement op lijfrente te verkopen met ons systeem, profiteert u van de waarde van uw vastgoed terwijl u er gewoon in blijft wonen. Doe senioren, die liever niet naar een verzorgingstehuis gaan, een plezier door ze gewoon in staat te stellen te blijven wonen in het pand waaraan ze gehecht zijn.

Happy Lifetime garandeert u in feite levenslang genieten van uw vastgoed: u blijft er gewoon wonen zonder uw dagelijks leven op zijn kop te zetten. Uw huisvesting wordt gegarandeerd door een levenslange huurovereenkomst, die het de nieuwe eigenaar onmogelijk maakt u ertoe te dwingen om te verhuizen. U, als huurder, beslist of u de huurovereenkomst door opzegging wilt beëindigen. In geval van overlijden van de huurder, wordt de huurovereenkomst standaard beëindigd en kan de eigenaar als hij dat wil op de locatie gaan wonen.

happy viager Happy Lifetime : voor wie ?
happy viager Happy Lifetime : voor wie ?

UW VOORDELEN ALS VERKOPER EN TOEKOMSTIGE HUURDER

 

  • U incasseert nog tijdens uw leven een groot kapitaal dat u kunt gebruiken zoals u dat zelf wilt. Dat stelt u in staat met een comfortabeler gevoel te beginnen aan uw pensioenjaren. U betaalt de koper (uw nieuwe eigenaar) door middel van een huurbedrag, waarvan de hoogte en eventuele indexering zijn vastgelegd in een schriftelijke overeenkomst.
  • Uw dagelijks leven wordt niet in de war gegooid. Geen verhuizing, geen nieuwe wijk, geen nieuwe gewoontes die u aan moet nemen; u blijft gewoon wonen in het pand en de wijk waaraan u gehecht bent!

    IK BEN GEÏNTERESSEERD

    A.u.b. contact opnemen voor:

    happy viager Happy Lifetime : voor wie ?

    [sibwp_form id=1]