Voor wie is de verkoop met HAPPY LIFETIME bedoeld?

Met de verkoop met HAPPY LIFETIME richten wij ons vooral op investeerders. Nu de rente op spaargeld rond de één procent ligt, begint investeren steeds meer een noodzaak dan een plezier te worden. Maar dan komt de vraag: wat zijn in 2021 goede beleggingsproducten? De keuze is enorm: aandelen op de beurs, buitenlandse valuta of cryptocurrencies, kunst of, om in de klassiekers te blijven, vastgoed. Wat is een goede keuze?

De meeste mensen zullen zeggen zijn dat ze het liefst alles in één keer investeren. Ze zoeken een investering die een goed rendement oplevert, geen risico met zich meebrengt en eenvoudig te beheren is. Wij hebben met HAPPY LIFETIME hiervoor de perfecte oplossing, eentje die voldoet aan de behoeften van elke investeerder. Of het nu om iemand gaat die net begint met investeren en op zoek is naar een eenvoudig en veilig project of een meer ervaren belegger die een goed gegarandeerd rendement wil en iets wenst dat  makkelijk te managen is op de lange termijn.

In tegenstelling tot een klassieke “buy to let” biedt HAPPY LIFETIME het grote voordeel dat u al vóór de aankoop de toekomstige huurder kent, afspraken kunt maken over het huurcontract en weet of de huurder goed voor uw investering zal zorgen gedurende vele jaren. Om precies dezelfde reden heeft deze huurder ook gekozen om zijn woning met HAPPY LIFETIME te verkopen…

Op zoek naar een partner voor uw project?

02 241 21 21 – info@happy-lifetime.be

SCHATTING – 3D-BEZOEKEN – VERKOOP – VERHUUR – HAPPY LIFETIME

[sibwp_form id=1]