HAPPY LIFETIME, met wie?

Met makelaars die een officiele licentie van Happy Lifetime hebben natuurlijk ! Allemaal toegewijd om u de meest kosteneffectieve, professionele en hoog waardige service te bieden die mogelijk is.

Iedereen die weleens met een vastgoedtransactie te maken heeft gehad, kan het u bevestigen: het verkopen van een woning vraag om volledige beschikbaarheid, veel inzet, flexibiele werktijden en grondige theoretische en praktische kennis.

Dankzij onze vakkundige kwaliteiten en ervaring in het onderhandelen maakt ons agentschap het verschil op kwantitatief en kwalitatief gebied én natuurlijk bij de verkoopprijs. Dankzij een goed inzicht van het profiel van de geïnteresseerde kopers door een systeem interviews om hun financiële situatie en hun verwachtingen te leren kennen, wordt voorkomen dat de lening wordt afgewezen en worden deze potentiële klanten aangetrokken dankzij de details die voor hen belangrijk zijn zodat u een zo hoog mogelijke prijs kunt krijgen.

Er zijn partners beschikbaar en toegewijd aan uw operatie, erkende agentschappen zullen werken om u te voorzien van technische middelen (juridische en stedenbouwkundige kennis, foto’s en professionele aankondigingen die op alle belangrijke sites en portalen, enz…) en logistieke voorzieningen (er is een commercieel team voor het verzorgen van een individueel en professioneel verzorgd bezoek van geïnteresseerden aan een woning en een klantenteam  dat de relatie verzorgt met onze duizenden klanten en interessant vastgoed voor hen kan vinden).

Neem contact met ons op voor een 1e gratis gesprek. U tekent pas als u echt bent overtuigd –
02 241 21 21 – info@happy-lifetime.be

SCHATTING – 3D-BEZOEKEN – VERKOOP – VERHUUR – HAPPY LIFETIME

[sibwp_form id=1]