De klassieke lijfrente en Happy Lifetime

Het is een vastgoedtransactie die steeds meer voorkomt: de verkoop van een woning op lijfrente. Bij het oorspronkelijke systeem maakt de koper maandelijks, driemaandelijks of jaarlijks aan de verkoper, tot zijn dood, een bedrag over. Pas op het moment dat de verkoper komt te overlijden, wordt de koper eigenaar van de woning. Deze transactie, soms beschreven als ‘wedden op de dood van een ander’, gaat vaak gepaard met een deel van de lijfrente die direct door de koper aan de verkoper wordt betaald bij de onderteking van het contract. Het is een vast bedrag (beperkt tot tussen de 20 en 30% van de waarde van de woning) waarmee de verkoper zijn projecten kan financieren. Dit deel van de lijfrente is voor velen het belangrijkste voordeel voor de verkoper.

Onze nieuwe formule HAPPY LIFETIME is minder ingewikkeld en meer ethisch dan de klassieke lijfrente en zorgt dat de verkoper direct de totaliteit van de waarde van zijn woning ontvangt én er kan blijven wonen. De koper heeft als voordeel dat hij kan genieten van een regelmatige rente, betaald door de verkoper tijdens zijn leven en die bestaat uit een bedrag dat overeengekomen is vóór de transactie.

Bent u op zoek naar een win-winoplossing die voorziet in de behoeften van beide partijen en in elke situatie, dan is het aanbod HAPPY LIFETIME.

Is uw interesse gewekt?

02 241 21 21 – info@happy-lifetime.be

SCHATTING – 3D-BEZOEKEN – VERKOOP – VERHUUR – HAPPY LIFETIME

[sibwp_form id=1]