HAPPY LIFETIME – Mijn slapend kapitaal

Belgische eigenaren zijn zich er niet van bewust als ze hun spaarrekeningen bekijken, maar hun onroerend erfgoed is waardevol … De prijzen van woningen en appartementen zijn de afgelopen tien jaar explosief gestegen en het woonhuis is nog vaker een slapend kapitaal waarvan de, onderschatte, waarde zeker kan worden gebruikt zonder dat dit per se een verhuizing hoeft te betekenen.

In onze samenleving waar 10% van de bevolking ouder is dan 75 jaar en waar het aantal 60-plussers tussen nu en 2050 zal verdubbelen, zal lijfrente aankoop steeds nuttiger en steeds normaler worden. Om aan de vraag te voldoen, lanceren we daarom de sociaal verantwoorde lijfrente oplossing: HAPPY LIFETIME.

Deze is ontworpen voor u, eigenaar zonder erfgenaam die wel gedurende zijn leven optimaal wil profiteren van het slapende kapitaal zonder het bezit te moeten afstaan.

Het is voor u die er altijd al van droomt om een wereldreis van twee jaar te maken en andere culturen te verkennen, maar dit nooit heeft gedaan omdat de mogelijkheden en de middelen er niet waren.

Het is voor u die droomt van een tweede huis aan de kust, in de Ardennen of in het buitenland, maar die niet het kapitaal heeft om te investeren.

Is HAPPY LIFETIME iets voor u? We hebben een oplossing afgestemd op uw behoeften
02 241 21 21 – info@happy-lifetime.be

SCHATTING – 3D-BEZOEKEN – VERKOOP – VERHUUR – HAPPY LIFETIME

[sibwp_form id=1]