HAPPY LIFETIME, de ideale manier om uw investering te beschermen

Helaas kennen we allemaal verhuurverhalen die niet goed zijn afgelopen. Huurders die niet betalen, schade aan het appartement, het niet respecteren van het huurcontract en van de voorwaarden of, in het beste geval, onenigheid over de kosten bij het verlaten van de woning. Dit soort factoren zorgen voor tijdverlies en frustratie. 

Deze voorbeelden zijn heel herkenbaar voor eigenaar-investeerders. Vooral voor hen die te maken hebben gehad met 6 maanden durende procedures om hun gelijk te krijgen bij geschillen met door de wet zeer beschermde huurders. Of misschien heeft u te maken gehad met gevallen waarin helemaal is afgezien van een dergelijke procedure vanwege de hoge kosten, de hoeveel tijd die het vraagt en het energieverlies.

Volledige bescherming tegen dit soort zaken bestaat niet. Maar er zijn nu wel manieren om de risico’s te beperken dankzij een verzekering tegen onbetaalde huur of door garanties in te bouwen door bijvoorbeeld een goede makelaar in te schakelen.


De vastgoedmakelaar wil een zo’n compleet mogelijk dienstverleningspakket aanbieden aan zijn klanten en komt daarom met de verkoop/koop met HAPPY LIFETIME. Dit nieuwe concept is ontwikkeld voor investeerders die een huurder zoeken die een duurzame investering kan garanderen.

Dankzij deze nieuwe verkoopmethode kan vastgoed worden aangekocht en wordt de oud-eigenaar de huurder van de woning. Een goede langetermijnoplossing!

HAPPY LIFETIME zorgt dat er geen leegstand is, u niet voortdurend met nieuwe huurders en huurcontracten te maken heeft en dat u zo tijd en energie bespaart! Uw aankoop wordt vanaf dag 1 bewoond door een persoon die de woning goed kent, er al jaren voor heeft gezorgd en dat ook zal blijven doen. HAPPY LIFETIME is ideaal voor beide partijen en zorgt dat er aan de behoeften wordt voldaan van zowel de investeerder als van de verkoper die kapitaal nodig heeft, maar graag in zijn eigen woning blijft wonen.

Waar verschillende belangen elkaar ontmoeten. –

02 241 21 21 – info@happy-lifetime.be

SCHATTING – 3D-BEZOEKEN – VERKOOP – VERHUUR – HAPPY LIFETIME

[sibwp_form id=1]