De voordelen van een HAPPY LIFETIME verkoop

Als verkoper en toekomstige huurder:

  • In tegenstelling tot een traditionele verkoop op lijfrente, ontvangt u hier 100% van de verkoopprijs bij ondertekening van de verkoopakte. U kunt het bedrag naar eigen inzicht gebruiken, waardoor u uw pensioenjaren comfortabel tegemoet kunt gaan. U betaalt de koper en nieuwe eigenaar door middel van een huur, waarvan het bedrag en de eventuele indexering vóór de verkoop contractueel zijn vastgelegd.
  • Uw dagelijks leven blijft hetzelfde. Geen verhuizing, geen nieuwe buurt, niet wennen aan nieuwe gewoontes: dankzij de levenslange huurovereenkomst bent u er zeker van dat u in uw eigen woning blijft wonen, maar ook in de omgeving die u prettig vindt en die u niet wilde verlaten!

Als koper en toekomstige verhuurder:

  • U vermijdt alle stress met betrekking tot leegstand en verhuurrisico’s, aangezien het pand al een huurder heeft, die u kent, die zelf het pand kent en die zowel de woning als de omgeving waardeert. De huurder kent de kwaliteiten en gebreken van de woning al, hij of zij weet hoe deze onderhouden moet worden en heeft u niet nodig voor de details. Als investeerder kunt u niet meer wensen…
  • U bent verzekerd van een aantrekkelijk en regelmatig huurinkomen van iemand die u kent en waarvan het bedrag voor de verkoop is afgesproken met de verkoper van de woning. Dit garandeert een gemoedsrust die zeldzaam is in de wereld van vastgoedbeheer en, meer in het algemeen, bij financiële investeringen.

Wilt u meer weten?
02 241 21 21 – info@happy-lifetime.be

SCHATTING – 3D-BEZOEKEN – VERKOOP – VERHUUR – HAPPY LIFETIME

[sibwp_form id=1]